Galatasaray Teknik Direktörünü Buldu
Bugün itibari ile resmi açıklama yaparak Riekerink ile yollarını ayırdığını açıklayan Galatasaray, yeni teknik direktörünü buldu. Karabükspor’da başarılı bir dönem geçiren Igor Tudor ile anlaşayan sarı kırmızılılarda yeni teknik direktör Florya’ya geldi. Yarın bir imza töreni ile anlaşmanın duyurulacağı belirtilirken, Galatasaray için çalışmalara başlayacak olan isim listeleri incelemeye devam ediyor.
Takım olarak kötü bir sırada bulunmayan fakat Riekerink döneminde bir türlü takım gücüne ulaşamayan Galatasaray’da yeni bir süreç başlayacak. Kısa süre içinde sonuç alınması beklenirken bazı formsuz isimlere ise kulübe yolu gözükebilir. Galatasaray taraftarının özellikle geçecek olan birkaç haftayı dikkatle takip edecek olması nedeniyle Tudor’un işi gayet zor.
Geçmiş yıllarda Juventus’ta forma giyen ve o dönem Galatasaray ile de karşılaşan Tudor en komik anı Sabri ile yaşadığı ifade ediliyor. Futbolculuk döneminde Sabri Sarıoğlu’ndan önemli bir çalım yiyen Tudor halen Sabri oynuyor mu diye espri yapmaktan da çekinmedi.
Kısa süre içinde yeniden yapılanacak olan Galatasaray’da ligin sonunda büyük bir değişiklik yaşanabilir. Henüz kaynağı doğrulanmayan bazı haberlere göre Podolski’nin Japonya’ya gideceği belirtilirken takımda farklı ayrılıkların da yaşanabileceği belirtildi.